Печінка – не тільки корисний, а й дуже бюджетний продукт, який можна використовувати для приготування салатів, паштетів, а також закусок, котлет та навіть відбивних.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної печінки, яка не буде гіркою і буде м'якою.
Інгредієнти:
- Печінка – 500 г
- Цибуля – 1 шт.
- Сливи – 7-8 шт.
- Спеції 1 ст. л.
- Сіль, цукор, перець – за смаком
- Вода – 200 мл
Спосіб приготування:
1. Печінку помийте, видаліть плівки, потім обваляйте в борошні і обсмажте.
2. Окремо обсмажте цибулю зі спеціями.
3. Викладіть зверху на цибулю печінку, сливи та влийте воду. Тушкуйте до м'якості.
Готову страву подавайте гарячою!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Печінкові биточки
- Салат із солоними огірками та курячою печінкою
- Салат з курячою печінкою та корейською морквою