/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcf2585e6accca8e7843df7f5602b8606.jpg)
Як приготувати печінку, щоб вона не гірчила: ділимося лайфхаком та рецептом
Печінка – не тільки корисний, а й дуже бюджетний продукт, який можна використовувати для приготування салатів, паштетів, а також закусок, котлет та навіть відбивних.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc86f075fbf40777baf48304df2f34ff8.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної печінки, яка не буде гіркою і буде м'якою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fffab03e13418c4ec4bf7e994c09ccb64.png)
Інгредієнти:
- Печінка – 500 г
- Цибуля – 1 шт.
- Сливи – 7-8 шт.
- Спеції 1 ст. л.
- Сіль, цукор, перець – за смаком
- Вода – 200 мл
Спосіб приготування:
1. Печінку помийте, видаліть плівки, потім обваляйте в борошні і обсмажте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd1b028c72d9fb33a41f379bdae548f79.png)
2. Окремо обсмажте цибулю зі спеціями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F60060797ada89a17fbb39f12ca094ad7.png)
3. Викладіть зверху на цибулю печінку, сливи та влийте воду. Тушкуйте до м'якості.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F615553a1aed9465260d375a9dd5bbea9.png)
Готову страву подавайте гарячою!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0323497a9e83527e04249c28dc10c0d4.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Печінкові биточки
- Салат із солоними огірками та курячою печінкою
- Салат з курячою печінкою та корейською морквою
