Як приготувати смачну "Карбонару" вдома: ідеальний рецепт
Як приготувати смачну "Карбонару" вдома: ідеальний рецепт

Як приготувати смачну "Карбонару" вдома: ідеальний рецепт

"Карбонара" – популярна вишукана паста, яку подають майже у кожному ресторані. І ви дуже легко зробите її в домашніх умовах. Знадобиться лише декілька простих компонентів.

Ідея приготування смачної пасти "Карбонари" опублікована на сторінці кулінарки Ольги Рябенко (olga_riabenko) в Instagram. Підійдуть звичайні магазинні спагеті.

Як приготувати смачну ''Карбонару'' вдома: ідеальний рецепт

Інгредієнти:

  • бекон – 200 г
  • паста – 250 г
  • жовтки – 6 шт.
  • перець мелений, сіль – за смаком
  • пармезан – 150 г
  • вода з пасти – 100 мл. (регулювати за смаком)

Спосіб приготування:

Як приготувати смачну ''Карбонару'' вдома: ідеальний рецепт

1. Пасту відварити у підсоленій воді. Час дивіться на упакуванні.

2. Бекон нарізати смужками.

Як приготувати смачну ''Карбонару'' вдома: ідеальний рецепт

3. Обсмажити до хрусткого стану.

4. Відділити жовтки від білків.

Як приготувати смачну ''Карбонару'' вдома: ідеальний рецепт

5. Додати чорний мелений перець, сіль та частину пармезану натертого на дрібній тертці.

6. До обсмаженого бекону додати готову пасту, воду з пасти та залишок пармезану.

Як приготувати смачну ''Карбонару'' вдома: ідеальний рецепт

7. Все перемішати.

8. Зняти з вогню і додати жовткову суміш. Все ретельно перемішати.

Як приготувати смачну ''Карбонару'' вдома: ідеальний рецепт

9. Прикрасити беконом та пармезаном.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Паста з томатами і часником
  • Паста з морепродуктами
  • Паста з морепродуктами та сиром
Джерело матеріала
loader
loader