Зруйновано під'їзд, під завалами є люди: моторошні подробиці удару по Харкову
Зруйновано під'їзд, під завалами є люди: моторошні подробиці удару по Харкову

Зруйновано під'їзд, під завалами є люди: моторошні подробиці удару по Харкову

Російські окупанти вдарили по Харкову та району шістьма КАБами.

Російські окупанти вдарили по Харкову та району. Загалом було зафіксовано 6 вибухів. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Один з КАБів вдарив прямо по житловому багатоповерховому будинку. Внаслідок цього зруйновано один під'їзд. Під завалами можуть бути люди, там продовжується пошуково-рятувальна операція.

"Зруйновано один під'їзд будинку. Пожежа на 9 поверсі. Пошкоджено щонайменше 1500 вікон. Десятки пошкоджених автівок ... Під завалами можуть бути люди. Проводиться евакуація жителів. Працюють на місці профільні, гуманітарні та міжнародні та українські організації", - заявив Олег Синєгубов.

Дивіться відео про наслідки удару по багатоповерхівці у Харкові:

удар по Харькову
удар по Харькову / фото: скріншот

За даними ОВА, кількість постраждалих зросла до 35. Госпіталізувати довелося 14 людей, іншим допомагають на місці. Відомо, що одна жінка та 12-річний хлопчик перебувають у важкому стані.

Службовці ДСНС врятували чоловіка із собакою з 12-го поверху. Під завалами ще перебувають люди, повністю зруйновані три квартири.

Відомо, що серед постраждалих є дорослі віком від 33 до 86 років, а також діти - 1, 4, 12 років.

Хто такий Олег Синєгубов?

Олег Синєгубов - голова Харківської обласної державної адміністрації. Від початку повномасштабного військового вторгнення агресора Росії в Україну обіймає посаду начальника Харківської обласної військової адміністрації.

Раніше, у період з 11 листопада 2019 року по 24 грудня 2021 року, керував Полтавською обласною державною адміністрацією.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader