Зеленський прокоментував амбітні заяви Трампа про закінчення війни
Зеленський прокоментував амбітні заяви Трампа про закінчення війни

Зеленський прокоментував амбітні заяви Трампа про закінчення війни

Президент наголошую, що Трамп підтримує Україну.

Президент Володимир Зеленський прокоментував заявив кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампапро те, що йому під силу завершити війну в Україні. 

Своїми думками глава держави поділився в інтерв'ю журналісту Фаріду Закарії на CNN.

"Я на сьогодні не можу цього зрозуміти, бо не знаю деталей, що він (Дональд Трамп - Ред.) має на увазі, і що це означає. Моя позиція: передвиборчий період і передвиборчі меседжі - це передвиборчі меседжі. Інколи вони не зовсім реалістичні. Тому я думаю, що меседжі можуть тривожити нас, увесь наш народ, звісно", - наголосив президент.

Також Зеленський пригадав розмову телефоном з Дональдом Трампом, яка відбулася два місяці тому. Він наголосив, що "за весь цей час була тільки одна розмова".

"Він сказав, що дуже нас підтримує. В нас була гарна розмова. Він буде нас підтримувати. Він розуміє, як важко вижити під час війни. Він зробить все, щоб зміцнити Україну. Маю на увазі - це чудово, що все звучить саме так", - розповів президент.

Крім того, Зеленський наголосив: хоче поділитися своїм планом перемоги з Трампом, "щоб почути його реакцію". 

Як повідомлялося, раніше Дональд Трамп зробив заяву про війну в Україні та свою роль у ній.  Він амбітно сказав, що може зупинити будь-яку війну телефонним дзвінком.

  • Трамп назвав подію, яка означатиме для США війну з Росією
  • Диктатор Путін пригрозив НАТО війною: Байден відреагував
  • Трамп назвав ім'я політика, якого вважає винним у вторгненні Путіна до України
Джерело матеріала
loader
loader