Груші – дуже смачні, корисні та бюджетні осінні фрукти, які можна їсти у сирому вигляді, а також їх можна запікати, додавати в пироги, запіканки та робити з них джем.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних запечених груш із сиром, медом та мигдальними пластівцями.
Інгредієнти:
- 4 груші
- 250 г сир Рікотта
- 1 ч. л. стевії/меду/цукору
- лохина
- мигдальні пластівці/волоський горіх
- кориця
Спосіб приготування:
1. Рікотту змішайте з підсолоджувачем, з груші виріжте серединку.
2. Перекладіть груші у форму для запікання та наповніть сирною начинкою. Додайте ягідки, мигдальні пластівці та корицю.
3. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Яблучні оладки
- "Шарлотка" на сметані
- Яблучне пюре