«Не можу повірити». Полякова показала свого чоловіка після 20 років спільного життя
«Не можу повірити». Полякова показала свого чоловіка після 20 років спільного життя

«Не можу повірити». Полякова показала свого чоловіка після 20 років спільного життя

Співачка Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський сьогодні, 12 вересня, святкують 20 років подружнього життя. Про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в інстаграмі.

Артистка показала подружнє фото й додала до нього зворушливий підпис.

«Ну що, 20 років! Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити і робити все самій. А потім не заважав – тільки підтримував та хвалив! Розумію, що це дещо батьківська позиція, але з жінкою, яка була в дитячій, неможливо інакше! Але я виросла в цьому шлюбі, в любові та теплі, і стала дорослою, незалежною і самовпевненою! І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а один одному – рідні люди, а ще ми найкращі друзі! Любов? Так, вона сама – доросла, безпечна, затишна!», – написала Полякова.

У сторіз співачка додала, що вважає свого чоловіка партнер ін крайм, що в перекладі може означати «подільник», «поплічник».

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
скріншот із інстаграм-сторінки Олі Полякової

Раніше, 8 березня, Оля Полякова презентувала пісню та family відео «Мама». У відео знялося три покоління жінок сім’ї артистки: сама Оля Полякова, мама Світлана Іванівна та доньки Маша і Аліса.

Також Полякова розповіла, як Винник підставив її на велику суму грошей. Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Також продюсер Полякової пояснив, чому співачка виконувала російськомовні пісні до вторгнення.

Джерело матеріала
loader
loader