На платформі Prometheus відкрився онлайн-курс письменницької майстерності
На платформі Prometheus відкрився онлайн-курс письменницької майстерності

На платформі Prometheus відкрився онлайн-курс письменницької майстерності

Курс може допомогти створити власний сюжет, структурувати текст та опанувати мистецтво починати й завершувати книгу.

Освітня платформа Prometheus спільно із фахівцями Litosvita, що пропону професійні курси для письменників-початківців, створили безкоштовний «Курс письменницької майстерності». Реєстрація уже стартувала, повідомили у Prometheus.

«Prometheus+ разом із Litosvita приготували не просто навчання, а повне занурення у світ письменства. Не обіцяємо, що буде легко, але гарантуємо купу нових вражень і результат», — зазначено у повідомленні.

У Межах курсу учасники зможуть пройти понад 50 тематичних онлайнлекцій, також заплановані живі вебінарів із представниками українського письменства. Доcягатиме успіху допомагатиме куратор, який завжди на зв’язку, а на окремій онлайнзустрічі учасники ознайомляться з досвідом випускників програм письменницької майстерності Litosvita.

Онлайн-курс на Prometheus покликаний допомогти:

  • створити власний захопливий сюжет та оригінальних персонажів;
  • отримати чіткий план і структуру тексту;
  • опанувати мистецтво починати й завершувати книгу;
  • навчитися долати творчі кризи;
  • зрозуміти, як знайти видавництво та донести книгу до читачів.

Реєстрація доступна за посиланням.

Додамо, стартувала також реєстрація на курс письменницької майстерності від Litosvita, що розпочнеться 28 жовтня.

«Це 32 години якісного контенту від професійних українських письменників: лекції, неформальні розмови, практичні заняття, public talk. — повідомили в Litosvita — Лектори — Ярина Чорногуз, Артем Чех, Ростислав Семків, Світлана Тараторіна, Богдана Романцова, Любко Дереш, Ольга Дубчак, Ольга Войтенко, Катерина Близнюк, Галина Листвак».
  •  Читайте також: «Не ходіть там, де вас обманюють. Читайте якісні медіа», — українські письменники про протидію російській пропаганді

Фото: ілюстративне / Prometheus

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала