Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти
Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти

Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти

Мабуть, всі з дитинства пам’ятаємо смак пирога з варенням, який наші мами та бабусі готували ледь не кожні вихідні, коли за столом із чашками чаю збиралась вся родина. Деколи так хочеться відчути цей неймовірний смак десерту, що переносить нас у безтурботне дитинство.

Мабуть, саме так відчуває Поліна Романенко, блогерка, експертка з РХП, адже у своєму Instagram вона представила рецепт саме такого пирога. Він дещо відрізняється від оригінального. Зокрема, містить менше калорій, за рахунок використання іншого виду борошна.

Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти

Інгредієнти

  • Олія – 5 ст.л.
  • Цукор – ½ скл
  • Сода – ½ ч.л.
  • Варення – ½ скл
  • Яйця – 2 шт
  • Борошно кукурудзяне– кільки візьме

Спосіб приготування

1.Яйця збиваємо із дрібкою солі, поступово додаючи цукор. Кількість цукру слід регулювати за власним смаком, в залежності від того, наскільки солодке варення.

Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти

2. До варення додати ½ ч.л. соди. Воно почне пінитись і це нормально.

Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти

3. Олію та варення додаємо до яєчної суміші. Перемішуємо.

4. Додаємо кукурудзяне борошно скільки візьме.

Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти

5. Викладаємо пиріг у форму та випікаємо протягом 20-30 хвилин при 180 градусах.

На OBOZ.UA є й інші рецепти пирогів:

  • Пісний пиріг
  • Тарт Татен
  • М’ясний пиріг
Джерело матеріала
loader