Смачніше, ніж пиріг та оладки: ароматні яблучні кільця у клярі
Смачніше, ніж пиріг та оладки: ароматні яблучні кільця у клярі

Смачніше, ніж пиріг та оладки: ароматні яблучні кільця у клярі

З яблук можна приготувати дуже смачні пироги, а також солодкі деруни, пюре, а також сирники та оладки. Ще яблука можна смачно запекти з корицею та приготувати у клярі.

Що приготувати з яблук

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних яблук у клярі, які будуть простіші та смачніші, ніж оладки.

Рецепт яблук

Інгредієнти:

  • 3-4 яблучка
  • 2 яйця
  • 100 мл. молока
  • 2-3 ст. цукру
  • 5-10 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. кориці

Спосіб приготування:

1. Нарізаємо яблука на скибочки і виріжте серединку.

Яблука для страви

2. Для кляру: у мисці збийте яйця, молоко, цукор, корицю та борошно. Борошна може піти менше/більше орієнтуйтеся на консистенцію. Тісто має бути як на оладки.

Кляр для яблук

3. Обмокніть яблука в кляр і смажте на розігрітій сковороді змащеній вершковим маслом на середньому вогні.

Подавайте з медом та горішками!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мочені яблука з листя малини
  • Мочені яблука з базиліком
  • Мочені яблука з солодом та гвоздикою
Джерело матеріала
loader
loader