Найсмачніша маринована скумбрія: їсти можна через кілька годин
Найсмачніша маринована скумбрія: їсти можна через кілька годин

Найсмачніша маринована скумбрія: їсти можна через кілька годин

Скумбрію можна смачно запікати, а також готувати з овочами в духовці, з соусами та спеціями. Ще її можна солити, маринувати із сіллю, оцтом та олією.

Як смачно приготувати скумбрію

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної маринованої скумбрії з оцтом, цукром та сіллю.

Рецепт скумбрії

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 1 шт.
  • Вода – 300 мл.
  • Перець горошок – 8 шт.
  • Лаврове листя – 3-4 шт.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст. л.
  • Оцет – 1 ст.л. 

Спосіб приготування:

1. До води додайте перець горошок, лаврове листя, сіль, цукор, олію та оцет, доведіть до кипіння і дайте охолонути.

Маринад для риби

2. Тим часом зі скумбрії дістаньте нутрощі, помийте і поріжте на шматочки.

Приготування скумбрії

3. Перекладіть у ємність і залийте рибу маринадом і залиште в холодильнику на ніч.

Готова риба

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами

  • Скумбрія запечена
  • Скумбрія в духовці під сметанним соусом
  • Скумбрія в духовці з овочами
Джерело матеріала
loader