На Полтавщині чоловік кинув гранату біля п’ятиповерхового будинку
На Полтавщині чоловік кинув гранату біля п’ятиповерхового будинку

На Полтавщині чоловік кинув гранату біля п’ятиповерхового будинку


Унаслідок вибуху поранення отримали троє місцевих мешканців (1989, 1986, 1992 років народження), котрі перебували в неподалік.

На Полтавщині поліцейські затримали чоловіка, який кинув гранату біля п’ятиповерхового будинку. Унаслідок вибуху поранення отримали троє мешканців міста Гребінки. Про це пресслужба поліції регіону у вівторок, 10 вересня.

Нині 28-річному чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні двох злочинів.  

“8 вересня близько четвертої години ранку до поліції надійшла інформація від громадян, що поблизу багатоквартирного будинку по вулиці Незалежності в місті Гребінці стався вибух”, – мовиться у повідомленні пресслужби.

Попередньо поліціянти встановили, що у дворі п’ятиповерхового будинку чоловік, який перебував у стані сп’яніння,  кинув гранату.  Унаслідок вибуху поранення отримали троє місцевих мешканців (1989, 1986, 1992 років народження), які перебували в бесідці неподалік.

“Поранених доставили до лікарні. На щастя, загрози їх життю немає”, – зазначили у повідомленні.

 

 

У разі визнання вини судом чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Лубнах ввечері 8 вересня стався вибух гранати поблизу супермаркету. Внаслідок інциденту загинула одна людина, троє – отримали поранення.

Раніше у Херсоні місцевий житель кинув гранату в натовп. В результаті детонації загинула людина.

На Київщині чоловік у нетверезому стані кинув гранату в дружину і свого сина, внаслідок чого жінка померла, а син дістав осколкові поранення.



Теги за темою
поліція
Джерело матеріала
loader
loader