Sony анонсувала презентацію PlayStation 5: очікується анонс PS5 Pro
Sony анонсувала презентацію PlayStation 5: очікується анонс PS5 Pro

Sony анонсувала презентацію PlayStation 5: очікується анонс PS5 Pro

Вже у вівторок, 10 вересня, компанія Sony Interactive Entertainment проведе спеціальну технічну презентацію PlayStation 5. Очікується, що на ній буде представлено PlayStation 5 Pro. 

Про це повідомили на офіційному сайті PlayStation. Там зазначили, що технічна презентація буде присвячена PS5 та інноваціям в ігрових технологіях. 

Вона триватиме 9 хвилин. Проведе презентацію Марк Черні, провідний архітектор консолі PS5. 

Зазначимо, що офіційний анонс не містив прямої згадки про PS5 Pro, але дані інсайдерів та чутки свідчать про можливе представлення більш потужної версії консолі саме під час презентації.

Де та коли дивитися презентацію

Спеціальна технічна презентація PlayStation 5 розпочнеться 10 вересня о 18:00 за київським часом. Подивитися трансляцію можна буде на офіційному каналі PlayStation на YouTube. 

Що відомо про PlayStation 5 Pro

У нещодавньому тизері до 30-річчя PlayStation показали дизайн консолі, який багато хто вважає новою моделлю PS5 Pro, згідно з витоками від інсайдера Billbil-kun.

Американське видання The Verge зазначає, що розробники ігор вже готують свої релізи до сумісності з PS5 Pro, з підтримкою ігор, що вийдуть після 16 вересня. Очікується, що оновлена консоль забезпечить вищу роздільну здатність, покращену частоту кадрів і розширені можливості трасування променів. Інсайдер Том Хендерсон також припустив, що PS5 Pro може з'явитися на полицях магазинів у листопаді.

Sony анонсувала презентацію PlayStation 5: очікується анонс PS5 Pro

Чого слід очікувати від PS5 Pro за даними Wccftech:

– потужне "залізо": завдяки покращеному графічному процесору та збільшеному об’єму оперативної пам’яті, PS5 Pro зможе забезпечити бездоганну роботу навіть найвимогливіших ігор;

– революційна технологія PSSR: ця інноваційна технологія дозволить запускати ігри з трасуванням променів у стабільних 60 кадрах на секунду, надаючи зображенню реалістичності, яку раніше було неможливо досягти на домашніх консолях;

– вища роздільна здатність та частота оновлення: PS5 Pro підтримуватиме вищу роздільну здатність та частоту оновлення екрана, що забезпечить більш чітке та плавне зображення;

– швидкий SSD-накопичувач: завдяки швидкісному SSD час завантаження ігор та рівнів буде зведений до мінімуму, дозволяючи швидше зануритися в ігровий світ.

Для користувачів це означатиме реалістичнішу графіку – ігри на PS5 Pro будуть виглядати настільки реалістично, що буде можливість себе учасником подій на екрані; плавний геймплей – можна буде забути про ривки та затримки; нові можливості – потужність PS5 Pro відкриє двері для розробників, дозволяючи їм створювати більш амбітні та інтерактивні ігри.

Як повідомляв OBOZ.UA, Sony активно працює над розробкою PlayStation 6. І хоча наразі точних характеристик нового покоління PS немає, фахівці роблять прогнози, що зможе запропонувати новинка.

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader