Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати
Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати

Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати

Щоб не возитись із пропарюванням та загортанням капусти, можна приготувати ліниві голубці. Щоб їх приготувати, достатньо всього протушкувати овоч і поєднати його із заправленим фаршем. Декілька хвилин в духовці – і страва для всієї родини готова.

Ідея приготування соковитих лінивих голубців з фаршу опублікована на сторінці фудблогерки з ніком mariiam foodblog в Instagram. Щоб капуста була соковитою, її потрібно протушкувати на сковорідці з додаванням сметани та кетчупу.

Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати

Інгредієнти:

  • фарш – 1 кг.
  • рис – 1 склянка
  • капуста – 1 середня
  • цибуля – 2 шт. (великі)
  • морква – 3 шт.
  • сметана – 200 г
  • кетчуп – 150 г
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

1. Капусту тушкувати на олії, поступово додаючи воду, 20 хвилин.

2. До фаршу додати сіль, перець, сухий часник, промитий рис та охолоджену тушковану капусту.

Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати

3. Для заливки обсмажити цибулю з морквою 5-7 хвилин.

4. Додати сметану, кетчуп, спеції, трішки води.

Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати

5. Сформувати голубці, полити заливкою.

Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати

6. Поставити в духовку на 45 хвилин за температури 180 градусів.

Ліниві голубці з капусти та фаршу без заморочки: як смачно приготувати

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Голубці з грибами
  • Ліниві голубці в мультиварці
  • Голубці з молодої капусти
Джерело матеріала
loader
loader