Пісня про те, що болить всій Україні: Jerry Heil подала свій трек на Греммі
Пісня про те, що болить всій Україні: Jerry Heil подала свій трек на Греммі

Пісня про те, що болить всій Україні: Jerry Heil подала свій трек на Греммі

Кілька тижнів тому Jerry Heil повідомила, що стала членкинею Академії звукозапису Греммі. Це дало їй можливість впливати на світову музику та подавати на премію свої треки.

Jerry Heil скористалася цим шансом та подала на Греммі свою пісню All Eyes On Kids. Це композиція, де підіймається тема викрадення українських дітей Росією. На думку артистки, тут потрібен міжнародний розголос. Греммі – один з найкращих способів досягти цього.

Коли я обирала тему для написання треку для премії, мені важливо було не просто подати трек з гарним звучанням – я вважаю необхідним через музику говорити про те, що болить мені й моєму народові,
– зауважила Jerry Heil.

Jerry Heil подала свій трек на Греммі: відео

Виконавиця додала, що вже помічає, як іноземці використовують хештег #AllEyesOnKids у соціальних мережах. Наступний крок для артистки – зробити так, щоб про трек говорили, аби він потрапив у список номінантів.

Jerry Heil попросила фанів публікувати відео під цю пісню з хештегом #AllEyesOnKids, знімати тіктоки та поширювати ролики й пісню між друзями, родичами та знайомими українцями та іноземцями.

"Власне, схема як з Євробаченням. Нам це вже вдавалося — а значить, вдасться ще не раз! Вірю в нас! І обіймаю кожного та кожну, хто підтримує!" – додала співачка.

Зауважимо, у болючому кліпі на пісню All Eyes On Kids знялася 14-річна Кіра Обедінська з Маріуполя. Вона втратила маму у ранньому дитинстві, росла з батьком. Велика війна застала їх у Маріуполі. Батько Кіри загинув через обстріл, дівчинка підірвалась на розтяжці, намагаючись втекти з міста. Її викрали окупанти та вивезли до Донецька. Завдяки зусиллям дідуся Кіру вдалося повернути до України.

Джерело матеріала
loader
loader