Jerry Heil подала пісню про викрадених Росією українських дітей на "Греммі"
Jerry Heil подала пісню про викрадених Росією українських дітей на "Греммі"

Jerry Heil подала пісню про викрадених Росією українських дітей на "Греммі"

Співачка Jerry Heil подала пісню #AllEyesOnKids про викрадення Росією українських дітей на "Греммі". Про це вона повідомила в Instagram.

– Я подала трек #AllEyesOnKids на GRAMMY! Тема викрадених росією українських дітей занадто мало піднімається в інфополі, вона заслуговує міжнародного розголосу і GRAMMY — один з кращих способів досягти цього! Коли я обирала тему для написання треку для премії, мені важливо було не просто подати трек з гарним звучанням — я вважаю необхідним через музику говорити про те, що болить мені і моєму народові. І яка я щаслива була вчора, коли перейшла за гештегом #AllEyesOnKids у Twitter і виявила, що стільки іноземців вже використовують його і говорять про наших дітей! Отже це працює! – уточнила зірка.

Артистка наголосила, що для того, щоб трек почули у всьому світі та номінували на премію, потрібне розголос як перед "Євробаченням".

Я дуже щаслива від того, що ми завжди йшли цей шлях разом - серед вас люди, які знають мене ще з «пелюшок» - від перших моїх каверів на ютюб каналі. Ми стільки пройшли з вами!

Отже, що потрібно зробити, щоб трек ALL EYES ON KIDS номінували?

1. Продовжуйте постити відео у себе в сториc, Twitter та інших соцмережах з хештегом #AllEyesOnKids
2. Знімайте TikTok з рухами, як Кіра у відео з хештегом #AllEyesOnKids
3. Поширюйте трек між друзями, родичами та знайомими – українцями та іноземцями. Ми – потужна сила.

Виконавиця стала членом Американської музичної академії у серпні цього року. Тепер співачка зможе визначати номінантів та переможців премії, пропонувати поправки до офіційних правил керівництва премії, включаючи пропозиції щодо нових категорій та суттєві зміни у вже існуючих категоріях.

Jerry Heil не єдина виконавиця, яка будь-коли подавала від України пісні на "Греммі". 2023 року Тіна Кароль подала на премію трек "One nation under love", написаний американським композитором Дайаном Уорреном, у три номінації, а Джамала - альбом кримськотатарських пісень QIRIМ. Крім них, заявки на "Греммі" подавали кримськотатарський джазовий музикант Усеїн Бекіров та композитор Тарас Куценко.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jerry Heil (@thejerryheil)

Jerry Heil подала пісню про викрадених Росією українських дітей на "Греммі" - Фото 1
Джерело матеріала