Як зрозуміти, що кіт любить вас більше, ніж інших: 7 головних ознак
Як зрозуміти, що кіт любить вас більше, ніж інших: 7 головних ознак

Як зрозуміти, що кіт любить вас більше, ніж інших: 7 головних ознак

Відомо, що одні коти люблять притискатися до господарів, інші воліють проводити час на самоті і дратуються, коли ви зазіхаєте на їхній простір.

У котів є свої особливі способи виявляти любов до господарів, але ці ознаки можна легко пропустити, якщо не знати, на що звертати увагу. Про це пише Mirror.

Як зрозуміти, що кіт вас любить

У відеоролику в TikTok Animal Studios пояснює деякі ознаки, які легко не помітити, але які "доводять, що ваш кіт любить вас більше за все на світі".

"Вони ставляться до вас так, ніби ви кіт. Коли коти не відчувають загрози з боку інших котів, вони виявляють прихильність, тручись об них, сплячи поруч і перебуваючи в їхній присутності", - йдеться у ролику.

Отже, якщо ваш кіт треться своїм тілом об ваше, це "вірна ознака того, що ваш кіт прийняв вас у свою соціальну групу".

У відео додається: "Вони слідують за вами в кімнату. Якщо кіт ходить за вами, це означає, що він хоче бути поруч з вами".

Якщо кіт заходить до вашої спальні, коли ви спите, ви можете бути спокійні, знаючи, що він не тільки любить вас, але й довіряє вам.

"Деякі коти відчувають загрозу від розміру людини. Як наслідок, вони можуть відчувати себе в більшій безпеці поруч з людиною, коли лежать на ліжку, ніж коли ходять", - зазначають експерти.

Також у відео розповідається про ознаку, яку знає більшість власників котів: "Вони повільно кліпають очима. Щасливі коти, як правило, моргають повільно і м'яко. Люди можуть імітувати цей жест і спілкуватися зі своїми котами".

Що стосується інших ознак, Animal Studios стверджує, що вам пощастило, якщо ваш кіт розминає лапи, як кошеня, оскільки це те, що вони роблять, коли хочуть, щоб у їхньої матері виділилося молоко.

У відео також додають, що не менш важливим є правильне нявкання.

"Нявкання - це спосіб спілкування котів з людьми. Це дуже ефективний спосіб натискати на кнопки, смикати за струни наших сердець і змушувати нас робити те, що вони хочуть, чи то давати їм ласощі, чи то приділяти увагу", - наголошують експерти.

Ознаки того, що кіт вас любить - відео:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Як зрозуміти, що кіт любить вас більше, ніж інших: 7 головних ознак
Як прибрати шерсть домашніх тварин / Інфографіка: Главред

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader