Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч
Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

Кабачки – це універсальний овоч, з якого можна приготувати будь-яку страву. Чудовою ідеєю буде зробити ситну овочеву запіканку, якої вистачить на всю родину. Технологія елементарна.

Ідея приготування ситної кабачкової запіканки опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valerikiry в Instagram. Інгредієнти для такої страви ви точно знайдете в холодильнику.

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт. великі
  • яйця – 3 шт.
  • грецький йогурт – 3 ст.л.
  • помідор – 1 шт.
  • борошно – 5 ст.л.
  • моцарела

Спосіб приготування:

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

1. Кабачки натерти на велику тертку, посолити, відтиснути зайвий сік через 5 хвилин.

2. Додати яйця до кабачків, грецький йогурт, помідор кубиком, зубчик часнику (подрібнений).

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

3. Дрібно нарізану зелень, борошно.

4. Все добре перемішати.

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

5. Викласти у форму для запікання.

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

6. Викласти сир, помідори кружечками.\

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

7. Відправити у духовку за температури 180 градусів на 35 хвилин.

Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Джерело матеріала
loader
loader