Солодкий болгарський перець – дуже цінний, корисний, бюджетний та смачний овоч, який можна їсти у сирому та запеченому вигляді. Його можна смачно фарширувати, тушкувати з овочами, робити салати та соуси.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної закуски із солодкого запеченого перцю, з олією та часником.
Інгредієнти:
- перець – 1 кг
- кріп
- сіль – 1 ч.л.(або за бажанням)
- оцет – 1 ст.
- часник – 1-2 зуб.
- олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Перець помийте, викладіть на деко з пергаментом і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 С.
2. Після перекладіть його у каструлю, залиште на 10-20 хвилин і після очистіть від шкірки, і наріжте на великі шматочки.
3. Додайте спеції, часник, олію та зелень. Можна поставити на годину в холодильник, щоб закуска краще промаринувалася.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Перець фарширований баклажанами
- Перець фарширований морквою
- Перець фарширований сиром та зеленою цибулею