Пончики з печінкою та рисом: покроковий рецепт
Пончики з печінкою та рисом: покроковий рецепт

Пончики з печінкою та рисом: покроковий рецепт

Замість рису та печінки для пончиків можна взяти іншу начинку.

Якщо любите смажені пиріжки або пампушки з начинкою, щоб було ситно і смачно, радимо приготувати пампушки з начинкою з печінкою та рисом за рецептом кулінарної блогерки Світлани Бауер.

Пончики з печінкою та рисом

Інгредієнти:

Для тіста:

  • тепла вода — 400 мл;
  • сухі дріжджі — 11 г;
  • борошно — близько 600 г;
  • сіль — 1 ч. л;
  • рослинна олія — 2 ст. л.

Для начинки:

  • куряча печінка — 500 г;
  • цибуля — 2 шт;
  • відварений рис — 200 г;
  • вода — 50 мл;
  • сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування:

Просіяне борошно перемішати з дріжджами та сіллю, додати теплу воду, борошно й олію, замісити тісто, щоб воно злегка липло до рук. Поставити його на вистоювання в тепле місце на годину.

Печінку обсмажити з цибулею, додати сіль, перець за смаком, трохи води і тушкувати 15 хвилин. Готову печінку подрібнити через м'ясорубку або блендером, змішати з відвареним рисом.

Сформувати пампушки й обсмажити їх із двох боків, поки вони не зарум'яняться.

Готові пончики викласти на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.

Читайте також:

Швидко, смачно і красиво: як приготувати суші-пончики

Як спекти класичні пончики в домашніх умовах: простий рецепт

Ніжні та смачні пончики без смаження: рецепт приготування

Джерело матеріала
loader