Що приготувати з лаваша та фаршу для перекусу: рецепт ситної та бюджетної страви
Що приготувати з лаваша та фаршу для перекусу: рецепт ситної та бюджетної страви

Що приготувати з лаваша та фаршу для перекусу: рецепт ситної та бюджетної страви

Лаваш можна використовувати для приготування смачних пирогів, піци, рулетиків з м'ясом і сиром, а також десертів і закусок.

Що приготувати з лаваша

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних рулетиків з лаваша, з м'ясним фаршем та томатною заливкою.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • лаваш
  • 500 г фаршу
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 4 ст. томатної пасти
  • 2 ст. грецького йогурту/сметани
  • 100 г сиру
  • сіль та перець за смаком

Спосіб приготування:

1. Цибулю поріжте кубиків, моркву натріть на тертці і посмажте до золотистості.

Засмажка для страви

2. Додайте засмажку у фарш і добре перемішайте.

М'ясний фарш

3. Для заливки: змішайте томатну пасту та йогурт (за бажанням солимо та додаємо улюблені спеції).

Соус для страви

4. Лаваш наріжте на маленькі шматочки, викладіть у кожен фарш і загорніть у рулетик. Дно форми змастіть соусом та викладіть рулетики, залийте рулетики залишком соусу та розрівняйте.

Приготування рулетиків

5. Готуйте в розігрітій духовці до 180 г 20 хвилин. Сир натріть на тертці, посипте рулетики та відправте в духовку ще на 15 хвилин.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шаурма у лаваші
  • Ледачий пиріг з лаваша з сирною начинкою
  • Сирні рулетики з лаваша за 10 хвилин
Джерело матеріала
loader
loader