Печінка – не тільки смачний та корисний продукт, але ще й універсальний, який можна тушкувати, смажити, робити паштети, а також котлети та відбивні. Ще печінку можна використовувати для приготування теплих салатів.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, ситних та простих у приготуванні котлет із печінки.
Інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Яйце 1 шт
- Борошно 2 ст.
- Спеції (сухий часник, сіль)
- Морква 1 шт
- Цибуля 1 шт
- Олія для смаження
Спосіб приготування:
1. Печінку помийте та очистіть від плівок, поріжте дуже дрібно.
2. Додайте борошно, спеції, смажену моркву з цибулею, яйце, спеції та перемішайте.
3. Викладіть ложкою на сковороду з гарячою олією і обсмажте з двох сторін.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з печінкою та карамелізованими яблуками
- Салат "Обжорка" з печінкою
- Паштет з курячої печінки та бурякового соку