Суперника Toyota Hilux від Nissan показали на реалістичних знімках
Суперника Toyota Hilux від Nissan показали на реалістичних знімках

Суперника Toyota Hilux від Nissan показали на реалістичних знімках

Nissan готує нове покоління середньорозмірного пікапа Navara. Новинку презентують до кінця року, а на ринок вона вийде у 2025-му.

Прототипи моделі неодноразово потрапляли до об’єктивів фотошпигунів. Ще у мережі розсекретили деякі характеристики. Саме на їх основі видання Carscoops склало перші рендери Navara. Судячи з них, пікап наступного покоління отримає кутастий кузов з різкими рубаними лініями, складну оптику, капот-черепашку і масивні бампери. Можна відзначити наявність широкої решітки радіатора та плаваючого даху.

У салоні нового Navara також очікуються зміни. Інсайдери стверджують, що кабіна стане просторішою і комфортнішою, а в її оснащення увійде цифрова панель приладів і сучасна мультимедія. До списку основних функцій додадуть адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, а також танковий розворот і прозорий капот.

Збудують пікап на платформі P20, яка використовується у новому Mitsubishi Triton/L200. Він буде доступний із кількома силовими установками. Базовим буде 2,4-літровий дизельний турбодвигун потужністю 201 к.с. і 470 Нм крутного моменту. Запропонують ще електрифіковані варіанти. На ринку Navara конкуруватиме з новими Ford Ranger та Toyota Hilux.

Джерело матеріала
loader
loader