Ідеальний десерт для останніх теплих днів: готуємо морозиво з кавуна
Ідеальний десерт для останніх теплих днів: готуємо морозиво з кавуна

Ідеальний десерт для останніх теплих днів: готуємо морозиво з кавуна

Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився своїм простим рецептом. Втільте його в життя, поки триває сезон кавунів.

Морозиво з кавуна

  • Час: 15 хвилин + час на заморозку
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– половина кавуна;
– склянка полуниці;
– склянка малини;
– 2 столові ложки меду.

Дивіться, як приготувати морозиво з кавуна: відео

Приготування:

  1. Вийміть м'якоть кавуна та приберіть кісточки.
  2. Ягоди та кавун заморозьте.
  3. У чашу блендера помістіть заморожений кавун, полуницю, малину та мед.
  4. Збийте до однорідності. Подавайте у половинці кавуна.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичнушарлотку з абрикосами.

Джерело матеріала
loader
loader