На тлі боїв у Курській області: полк "Ахмат" шукає штатного барбера
На тлі боїв у Курській області: полк "Ахмат" шукає штатного барбера

На тлі боїв у Курській області: полк "Ахмат" шукає штатного барбера

Оголошення з'явилося на тлі успіхів ЗСУ в Курській області та численних заяв командира "Ахмата" Апті Алаудінова, який періодично вмикається в ефір і розповідає про відбиття десятків атак Сил оборони України.

Поки ЗСУ закріплюються в Курській області, в соцмережах публікують список вакансій з полку спецназу "Ахмат". Примітно, але крім звичних вакансій зв'язківців і водіїв там також потрібні барбери. Скріншот оголошення опублікували низка Telegram-каналів.

Барбер — це чоловічий перукар, який зазвичай займається зачісками і бородами. У полку "Ахмат" у всіх практично є бороди, що пов'язано з нормами ісламу, який сповідують "кадирівці", прозвані також "тік-ток військами" за любов до викладання відео в соцмережах. Достовірність оголошення про вакансії підтвердити, або спростувати неможливо.

Вакансії полку "Ахмат"
Фото: Скриншот

Цікаво, що оголошення з'явилося на тлі успіхів ЗСУ в Курській області та численних заяв командира "Ахмата" Апті Алаудінова, який періодично вмикається на тлі дерев'яних стін, машин, що їдуть, і Курська. Де перебуває Апті та його бійці наразі — невідомо.

Полк "Ахмат"
Фото: РИА Новости

При цьому сам Апті заявив, що 18-річні російські строковики мають воювати в Курській області, інакше "навіщо вони взагалі потрібні".

Нагадаємо, бійці 225 окремої штурмової бригади підтвердили, що успішно розбили підрозділ "Ахмат" під час прориву української армії до Курської області та опублікували фото вилучених документів.

Сам Апті Алаудінов 8 серпня повідомив, що українські військові нібито пройшли повз опорні пункти "кадирівців". За його словами, бійці "Ахмата" під час початку операції українських військових охороняли кордон і перебували на своїх позиціях.

Джерело матеріала
loader
loader