Коли вийде новий iPhone: відомо дату і деталі
Коли вийде новий iPhone: відомо дату і деталі

Коли вийде новий iPhone: відомо дату і деталі

Презентація нового iPhone 16 відбудеться раніше, ніж очікувалося. Захід анонсували вже 9 вересня в Apple Park в Купертіно, Каліфорнія.

Раніше Apple готувалася провести презентацію 10 вересня, повідомляє Bloomberg, але стало відомо, що захід відбудеться на день раніше. На 10 вересня заплановано перші президентські дебати між віце-президентом Камалою Харріс і кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом.

Що відомо про iPhone 16

Основні сюрпризи можна буде дізнатися безпосередньо на презентації, однак певні технічні характеристики новинки вже відомі.

Так, iPhone 16 матиме більші екрани на моделях Pro і нові функції камери, такі як спеціальна кнопка для фотографування. Звісно, основні аспекти презентації стосуватимуться обговорення Apple Intelligence, набору функцій ШІ компанії, які будуть доступні на всіх нових моделях iPhone.

Коли вийде новий iPhone: відомо дату і деталі

Крім нових iPhone, Apple готує значні зміни в лінійці смарт-годинників і оновлених AirPods. Наступна версія стандартного Apple Watch отримає більші дисплеї та тонший вигляд. Компанія також планувала версію свого недорогого Watch SE, яка вперше виготовлена ​​з пластику.

Apple також має презентувати дві нові моделі AirPods: нову недорогу версію на заміну AirPods 2019 року, а також заміну mid-tier AirPods, які були випущені в 2021 році. Обидві моделі матимуть новий дизайн, більш схожий на AirPods Pro, в той час як на моделі середнього рівня вперше буде шумозаглушення.

Презентація новинок має вирішальне значення для Apple, що робить ставку на нові продукти, щоб допомогти відновити зростання в сегментах iPhone та інших гаджетів.

У жовтні Apple Intelligence буде випущено як частину операційної системи iOS 18.1. Очікується, що перші моделі iPhone 16 постачатимуться з iOS 18.0, яка не містить багатьох покращень, керованих штучним інтелектом.

Також стало відомо, що наступне покоління айфонів, ймовірно, матиме більш плавну прокрутку та якіснішу анімацію. Ходять чутки, що Apple перейде на дисплеї з вищою частотою

Раніше OBOZ.UA розповідав, як неправильне заряджання iPhone може зіпсувати батарею.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader