Гіперактивні собаки: Топ-5 непосидючих порід
Гіперактивні собаки: Топ-5 непосидючих порід

Гіперактивні собаки: Топ-5 непосидючих порід

Є породи собак, які підскочують і починають бігати й гавкати з найменшої причини. Їх заводить дзвінок у двері, вібрація мобільного чи навіть просто те, що людина підвелася з крісла. Саме такі гіперактивні породи кінологи відібрали для цього рейтингу.

Джек-рассел-тер’єр

Енергія у цих собак ллється через край. Спеціалісти підкреслюють, що в разі, якщо ці собаки не отримують достатньо простору для того, щоби побігати і пострибати, то вони перенаправляють усю цю енергію на гавкіт і хаотичний біг.

Бігль

Ця порода спеціально виводилася для допомоги на полюванні. Вони збудливі і дуже пильні. Саме тому вони починають голосно гавкати через найменший подразник. Також вони люблять бігати по просторим полям у зграях. За словами кінологів, такі собаки можуть стати на заваді тиші і спокою в домі.

Мініатюрні шнауцери

Для щастя собакам цієї породи необхідні ігри. Навіть багато ігор. Мініатюрні шнауцери не люблять незнайомців, які опиняються на їхній території. Тому вони можуть легко влаштувати справжній переполох через те, що хтось зазирнув у їх будинок. Щоби вони повністю залишали свою енергію за межами домівки, з ними треба проводити багато вправ.

Керн-тер’єр

Разом із гіперактивністю ці собаки відрізняються інтелектом. Якщо не займатися ними, не виконувати з ними спеціальні фізичні вправи, то вони легко можуть впасти у нудьгу. Ці собаки постійно шукають, чим би зайнятися. Часто їх називають згустками енергії.

Йоркширський тер’єр

Одні з не тільки найактивніших, але й найбільш дзвінких собак. Вони дуже люблять голосно виголошувати свої почуття. Ця порода добре піддається дресуванню і уважно виконує всі команди. Проте вони і самі не проти інколи самі собі влаштувати розваги і побігати, пострибати настільки, наскільки дозволяє простір навколо.

Джерело матеріала
loader
loader