Windows 11 незабаром дозволить краще контролювати камеру вашого комп’ютера
Windows 11 незабаром дозволить краще контролювати камеру вашого комп’ютера

Windows 11 незабаром дозволить краще контролювати камеру вашого комп’ютера

Корпорація Майкрософт випустила чотири кумулятивні оновлення для всіх своїх інсайдерських каналів Windows 11. Для учасників каналу для розробників редмондський технологічний гігант випустив Windows 11 Insider Preview Build 26120.1542 (KB5041872) для версії 24H2, яка містить безліч покращень.

Незабаром Windows 11 дасть вам більше можливостей керувати камерою вашого комп’ютера. Нещодавнє оновлення каналу Dev відкриває (недокументований) розділ розширених налаштувань камери в розділі «Налаштування» > «Bluetooth і пристрої» > «Камера». Натиснувши на нього, ви отримаєте доступ до «Багатододаткової камери» та «Базового режиму камери» для налагодження проблем з камерою.

Оновлення, яким поділився надійний інсайдер Windows 11 @phantomofearth, відкриває цю приховану сторінку налаштувань. Ось як вона виглядає, люб’язно надано інсайдером.

CT-2024.08.21-08210-011.webp (59 KB)

Як ви можете бачити, режим багатопрограмної камери дозволяє транслювати відео в кілька додатків одночасно, призначений для тих, хто погано чує. Коли він увімкнений, ви можете змінювати налаштування, наприклад, яскравість, лише з цієї сторінки.

1CT-2024.08.21-08211-012.webp (67 KB)

З іншого боку, як випливає з назви, базовий режим вмикає базову функціональність потокового відео з камери. Використовується для налагодження серйозних проблем з камерою, коли всі інші методи не спрацювали.

Говорячи про оновлення KB5041872, ключові оновлення також включають перероблену точку входу в віджети на панелі завдань і поліпшену навігацію по панелі завдань за допомогою комбінацій клавіш. Крім того, ця збірка також вирішує проблеми з текстовими пропозиціями та функціональністю панелі емодзі, а також містить виправлення для різних системних компонентів.

Цього тижня Microsoft також випустила оновлення для каналів бета-версій та Release Preview.

Джерело матеріала
loader
loader