Xiaomi 15 Ultra розсекречений до виходу
Xiaomi 15 Ultra розсекречений до виходу

Xiaomi 15 Ultra розсекречений до виходу

Очікується, що Xiaomi випустить смартфони Xiaomi 15 та Xiaomi 15 Pro наприкінці жовтня чи початку листопада, а Xiaomi 15 Ultra приєднається до лінійки у першій половині 2025 року.

Сьогодні з’явилася нова інформація від надійного інформатора Digital Chat Station, який стверджує, що Xiaomi 15 Ultra буде побудований на поки що не анонсованому чіпі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4. Телефон буде оснащений дисплеєм з роздільною здатністю 2K з крихітною рамкою та чотирма однаковими згинами з усіх боків.

Очікується, що Xiaomi 15 Ultra отримав великий круглий блок, який містить чотири камери. Основним буде 50-мегапіксельний сенсор, до якого приєднається новий перископічний модуль із помітно великим розміром сенсора.

Що стосується матеріалу задньої панелі, джерело повідомляє, що зараз інженерний прототип Xiaomi 15 Ultra проходить випробування з такими варіантами, як проста шкіра, скловолокно і кераміка. Шкіра забезпечує відчуття преміум-класу, але може бути схильна до подряпин. Скловолокно — легший і міцніший варіант, але не такий дорогий на вигляд і за відчуттями. Кераміка може бути важчою і більш схильною до руйнування при ударі.

Джерело матеріала
loader
loader