Honor представить свій найтонший складаний планшет 5 вересня
Honor представить свій найтонший складаний планшет 5 вересня

Honor представить свій найтонший складаний планшет 5 вересня

Компанія Honor офіційно підтвердила, що представить кілька нових продуктів у всьому світі 5 вересня на заході HONOR IFA 2024 у Берліні (14:00 CEST). До запуску залишилося трохи більше двох тижнів.

Як зазначено в назві, нові продукти включатимуть складаний смартфон Honor Magic V3, Manor MagicPad 2 і Honor MagicBook Art 14. На заході компанія також представить кілька своїх останніх інновацій у сфері ШІ на світовому ринку.

Honor Magic V3:

Ця складна книжка наразі є найтоншою на ринку, її товщина в складеному стані становить лише 9,2 мм. Для контексту, остання складна книжка від Samsung має 12,1 мм у складеному стані. Окрім тонкого форм-фактора, цей телефон також має рейтинг пило- та водостійкості IPX8, такий самий, як Google Pixel 9 Pro Fold.

Honor представить свій найтонший складаний планшет 5 вересня - Фото 1

Honor Magic V3 також пропонує прорив у продуктивності завдяки чіпу Snapdragon 8 Gen 3 і акумулятору з кремнієвим анодом ємністю 5150 мАг.

Honor MagicPad 2

Honor випустила планшет MagicPad 2 у Китаї минулого місяця. Він оснащений 12,3-дюймовим OLED-дисплеєм із роздільною здатністю 3000 x 1920 пікселів, піковою яскравістю 1600 ніт і високою частотою оновлення 144 Гц. Цей планшет працює на базі процесора Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Honor представить свій найтонший складаний планшет 5 вересня - Фото 2

Щоб зробити продукт особливим, Honor пропонує низку передових технологій штучного інтелекту, таких як зменшення шуму голосового друку штучного інтелекту, перетворення голосу в текст штучного інтелекту та протоколи зустрічей штучного інтелекту.

Шануйте MagicBook Art 14

Цей ноутбук також був представлений у Китаї в липні цього року. Зовнішній корпус виготовлено з матеріалів аерокосмічного класу, що робить його легким і міцним. Він важить лише 1,03 кг і має товщину лише 1 см.

Honor представить свій найтонший складаний планшет 5 вересня - Фото 3

MagicBook Art 14 оснащений 14-дюймовим сенсорним OLED-дисплеєм із роздільною здатністю 3,1K, який підтримує частоту оновлення 120 Гц. Він оснащений акумулятором на 60 Вт/год, який розрахований на 9,5 годин автономної роботи.

Для дротового підключення користувачі отримують такі порти:

  • Thunderbolt 4
  • повнофункціональний порт USB-C
  • USB-A 3.2
  • HDMI 2.1
  • 3,5 мм роз’єм для навушників

Ціни:

Компанія ще не розкрила ціни на продукти для світового ринку.

Джерело матеріала
loader
loader