М'який та дуже ароматний: швидкий рецепт гарбузового хліба на дріжджах
М'який та дуже ароматний: швидкий рецепт гарбузового хліба на дріжджах

М'який та дуже ароматний: швидкий рецепт гарбузового хліба на дріжджах

Цей рецепт ідеально підходить для майбутнього осіннього сезону, коли гарбуз доступний і надає випічці особливий аромат і м'якість, ділиться кулінар та фудблогер «Anny cooking».

Інгредієнти:

  • Тепла вода - 200 г
  • Гарбузове пюре - 150 г
  • Борошно - 500 г
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
  • Цукор - 1 ст.л.
  • Сіль - 1/2 ч.л.
  • Масло — 1 ст.л.

Приготування:

Якщо у вас є хлібопічка, процес буде особливо простим. Почніть з додавання всіх вологих інгредієнтів (тепла вода, гарбузове пюре та олія) у чашу хлібопічки. Потім додайте сухі інгредієнти (борошно, дріжджі, цукор та сіль). Виберіть середній рівень завантаження та середній рівень випікання. Використовуйте першу програму. Після завершення випікання, дайте хлібу охолонути і насолоджуйтесь смаком та ароматом.

Якщо ви замішуєте тісто вручну, почніть з того, що змішайте всі сухі інгредієнти (борошно, дріжджі, цукор та сіль) у великій мисці. Потім додайте вологі інгредієнти (тепла вода, гарбузове пюре та олія). Замісіть тісто до однорідного стану, накрийте миску рушником і залиште в теплому місці на 1-1,5 години, щоб підійшло тісто.

Після того, як тісто збільшиться в об'ємі, сформуйте хліб. Викладіть його у форму та випікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин на нижньому рівні духовки. Готовий хліб дістаньте з духовки, дайте йому охолонути, і він буде готовий до подачі.

Останні новини України:

З таким маринадом малосольні огірки виходять неймовірно смачними та пікантними: новий рецепт.

Смачний сніданок за 15 хвилин: фіналістка "Майстер Шеф" поділилася простим рецептом.

Секрет смачних та соковитих відбивних: шеф-кухар дав простий рецепт маринаду.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала