Як Аліса Мілано спромоглася схуднути на 20 кілограмів: основні правила дієти
Як Аліса Мілано спромоглася схуднути на 20 кілограмів: основні правила дієти

Як Аліса Мілано спромоглася схуднути на 20 кілограмів: основні правила дієти

Кожен, хто народився у 80-90-х роках, чудово пам’ятає Аліссу Мілано, більш відому у ролі Фібі Галлівел з культового телесеріалу "Всі жінки – відьми". Після багатьох років телевізійної кар'єри, акторка народила двох дітей та посвятила свій час сім’ї, після чого вона стикнулася із труднощами у поверненні до своєї найкращої ваги.

До вагітності Мілано важила 52 кг, і щоб повернутись до своїх параметрів вона звернулася до дієти Аткінса 40, яка дозволяє споживати не більше 40 чистих вуглеводів на день. Завдяки цьому плану її вага знизилася з 78 кг до 57 кг, що лише на 2,7 кг більше, ніж до її другої вагітності. Як працює ця дієта, дізнавались в Eat This, Not That.

Свіжі продукти

Як Аліса Мілано спромоглася схуднути на 20 кілограмів: основні правила дієти

Цукіні. Це відмінний вибір для зменшення вуглеводів у раціоні. Нарізаючи його у вигляді локшини, ви отримаєте ніжну альтернативу пасті.

Дикий лосось. Лосось є відмінним джерелом білка та омега-3. Копчений лосось з вершковим сиром та огірками — це легкий перекус або сніданок, який допоможе у втраті ваги.

Болгарський перець. Болгарський перець, завдяки низькому вмісту калорій та вуглеводів, а також високому вмісту вітаміну С, допомагає боротися з накопиченням жиру на животі. Спробуйте нарізати перець смужками і їсти його як здорову альтернативу чипсам.

Яйця. Це чудовий білковий вибір, який можна їсти в будь-який час дня, навіть на вечерю. Не забувайте включати жовток, адже він містить холін, який допомагає спалювати жир.

Авокадо. Цей вершковий зеленний фрукт є відмінним джерелом жирних кислот омега-3, що легко додати до салатів, бутербродів або гуакамоле.

Спагетті Сквош. Це чудова низьковуглеводна альтернатива традиційним макаронам. Після запікання їх можна подавати з різними соусами або з оливковою олією, сіллю та перцем.

Креветки. Креветки легко готувати та можна подавати гарячими або охолодженими з коктейльним соусом, використовуючи кетчуп без цукру та хрін.

Упаковані продукти

Як Аліса Мілано спромоглася схуднути на 20 кілограмів: основні правила дієти

Сирні палички. Це чудова низьковуглеводна закуска, багата білком, що підтримує м'язи. Такий білий сир у форматі паличок можна їсти з яблуком або грушею, для збалансованого перекусу з білками, клітковиною та вуглеводами.

Чипси з капусти. Чипси з капусти легко приготувати вдома: просто приправте листя капусти сіллю, перцем, часниковим порошком та оливковою олією, а потім випікайте при 180 градусах протягом 12 хвилин.

Протеїнові батончики. Зверніть увагу на ті, що містять близько 8 грамами білка та 9 грамами клітковини, а також горіхи та сухофрукти.

Закуски та комбінації

Як Аліса Мілано спромоглася схуднути на 20 кілограмів: основні правила дієти

Грецький йогурт з мигдалем та ягодами. Додайте мигдаль і чорницю до грецького йогурту. Грецький йогурт багатий білком, а чорниця забезпечує вітамін С, марганець і антиоксиданти.

Індичка та сир у формі "унвіч". Для швидкого обіду можна загорнути шматочки смаженої грудки індички та сиру в стебло спаржі або стручкової квасолі, або ж використати великий лист салату з гірчицею чи хумусом. Завершити трапезу можна овочевим супом на бульйоні.

Низьковуглеводне капрезе. Свіжі помідори та сир моцарела — це відмінне поєднання, яке не тільки смачне, але й корисне завдяки лікопіну, що захищає мозок.

Яблука з горіховим маслом. Для корисного перекусу посипте шматочки яблук горіховим маслом, вибираючи спред без доданого цукру та частково гідрогенізованих жирів.

"Човники" з огірка. Огіркові човники з рикотою і сіллю — чудова закуска з низьким вмістом вуглеводів, білка і здорових жирів.

Селера та арахісове масло. Палички селери з арахісовим маслом — це поживна, низькокалорійна закуска, яка також допомагає уникнути оброблених вуглеводів.

Кисломолочний сир з персиком. Свіжий персик, нарізаний на шматочки, чудово поєднується з невеликою порцією білкового сиру як ідеальна сезонна закуска.

Ягідний "заварний крем". Щоб задовольнити тягу до солодкого, можна приготувати заварний крем, змішуючи чорницю з маскарпоне та додаючи льонове борошно для підвищення клітковини.

Ананас із сумішшю горіхів. Для швидкої солодкої закуски, можна взяти ½ склянки свіжого ананаса та стільки ж суміші волоських горіхів, фундука та мигдалю.

РанішеOBOZ.UA розповів, яка дієта допомагала американцю скинути 45 кілограмів.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader