Польська зіркова бігунка та образ для ляльки Барбі вибачилася за незручний жест на Олімпіаді
Польська зіркова бігунка та образ для ляльки Барбі вибачилася за незручний жест на Олімпіаді

Польська зіркова бігунка та образ для ляльки Барбі вибачилася за незручний жест на Олімпіаді

Восьмиразова чемпіонка Польщі в забігах на 100 метрів Єва Свобода — ще й Instagram-селебріті, за зовнішністю якої компанія Mattel створила ляльку Barbie. Але в Парижі її жест на камеру змусив фанів задуматися.

Жест у камеру легкоатлетки Єви Свободи після першої стометрівки на Паризькій олімпіаді змусив фанатів замислитися. 27-річна спринтерка зрештою не пробилася до фіналу, поступившись суперницям у півфінальному забігу. Про це пише The Daily Mail.

Але до свого розчарування минулої суботи, 3 серпня, Свобода після виграшного першого забігу відзначилася жестом, який правою рукою показала перед камерою, що стояла поблизу.

Срібна медалістка у змаганнях у приміщеннях швидко виправилася, попросила вибачення і показала той самий жест уже лівою рукою.

Важливо Схожий на кілера: турецький олімпієць завоював не лише медаль, але й увагу в мережі (фото)

Користувачі соцмереж були спантеличені, але, судячи з усього, таким чином вона хотіла продемонструвати, що її реакція не пов'язана з військовою службою.

"Військовий салют — правою рукою. Тому вона виправилася і показала лівою", — написав один із користувачів у соцмережі Х.

Загадковий жест Єви Свободи

Ще один уболівальник погодився, зазначивши, що салют правою — для військових, "вона зрозуміла свою помилку і салютувала лівою".

Хто така Єва Свобода?

Єва Свобода — восьмиразова чемпіонка Польщі в забігах на дистанції 100 метрів і регулярна учасниця елітних міжнародних змагань.

Єва Свобода в Instagram
Єва Свобода в Instagram
Єва Свобода в Instagram

Свобода — ще й Instagram-селебріті, за її зовнішністю та ще дев'яти спортсменок власник бренду Barbie компанія Mattel створила ляльку Барбі. На Олімпіаді в Парижі Свобода збирається виступити за свою країну в естафеті 4x100 метрів.

Але її незадовільний виступ на "Стад де Франс" означав, що їй довелося вже як пересічному глядачеві спостерігати, як Жюльєн Альфред з острівної держави Сент-Люсія здобувала для своєї країни першу в історії олімпійську медаль у суботу ввечері.

23-річна спортсменка перевершила чемпіонку світу Ша'Каррі Річардсон і показала час 10,72 секунди. Річардсон завоювала срібло, а її землячка Мелісса Джефферсон посіла третє місце, взявши бронзу з часом 10,92.

Нагадаємо, щопівденнокорейська снайперка Кім Йеджі стала сенсацією Олімпіади в Парижі.

Також повідомлялося, щов України теж є перше "золото" Олімпіади. Жіноча збірна з фехтування обійшла Південну Корею.

Джерело матеріала
loader
loader