Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів
Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів

Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів

Із запеченого болгарського перцю можна зробити дуже апетитну і просту закуску. Для неї овоч потрібно запекти. У готові шматочки дуже смачно загорнути фету.

Ідея приготування пікантного маринованого перцю з фетою опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram.  Для маринаду знадобиться всього 3 інгредієнти.

Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів

Інгредієнти:

  • болгарський перець – 2 шт.
  • сир фета – 100 г

Інгредієнти для маринаду:

  • соєвий соус – 3 ст.л.
  • олія – 2 ст.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

1. Болгарський перець нарізати на смужки, шириною 4-5 см.

2. Додати соєвий соус, олію та лимонний сік.

Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів

3. Перемішати та залишити на 10 хвилин маринуватись.

4. Смажити на грилі або на мангалі до м‘якості (щоб перчик можна було скрутити).

Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів

5. У кожну перчинку покласти шматочок фети і закрутити.

Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів

6. Зафіксувати шпажкою і можна подавати.

7. За бажанням можна полити зверху бальзамічним кремом.

Елементарна закуска із запеченого перцю: простіше салатів

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Перець, фарширований морквою
  • Перець, фарширований сиром
  • Перець, фарширований баклажанами
Джерело матеріала
loader