Вибухові тренування HIIT для швидкого схуднення — Відео
Вибухові тренування HIIT для швидкого схуднення — Відео

Вибухові тренування HIIT для швидкого схуднення — Відео

Фізичні вправи, такі як силові тренування та кардіо, є важливою частиною програми схуднення. Високоінтенсивні інтервальні тренування (HIIT) поєднують в собі найкраще з силових тренувань та аеробного фітнесу, що робить цю програму ефективною для досягнення підтягнутої фігури.

Зокрема, така програма складається з чотирьох вправ, які тренують основні групи м'язів та надають ефект за короткий термін. Які саме та як їх виконувати, розповіли в Eat This, Not That.

Присідання

Присідання - це вправа для сідниць, квадрицепсів та підколінних сухожиль, яку можна виконувати з вагою тіла або з гантелями для додаткового опору. Для виконання присідання встаньте, розставивши ноги на ширині стегон, зігніть коліна, опустіть стегна паралельно підлозі та поверніться у вихідне положення.

Жим стоячи

Ця вправа зміцнює плечі та трицепси, одночасно задіюючи корпус. Виконуйте жим гантелей над головою, обираючи легшу вагу, яку ви зможете контролювати. Почніть з положення стоячи, підніміть гантелі над головою, утримуючи прес напруженим та повторюйте цикл.

Тяга двома руками

Жим гантелей тренує поперек, ромбовидні м'язи та біцепси, а також інші м'язи верхньої частини спини. Почніть вправу стоячи з ногами на ширині стегон, нахиліться вперед, зберігаючи нейтральну опору хребта та підніміть гантелі до рівня плечей. Далі, поверніться до вихідного положення.

Бурпі

Бурпі — це вибухова вправа для всього тіла, яка опрацьовує багато груп м'язів, зокрема м’язів кора, квадрицепсів, сідниць, литок, грудей, плечей тощо. Важливо виконувати цю вправу в ритмі, використовуючи імпульси під час кожної фази руху. Починайте з положення стоячи, переходьте в планку, а потім стрибайте вгору, повертаючись у вихідне положення.

РанішеOBOZ.UA розповів, як HIIT-тренування допомагає худнути.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader