Морква по-корейськи може бути як окремою закускою, так і основою для приготування салатів. До того ж вона добре поєднується з вареними яйцями, крабовими паличками, сиром.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та ситного салату з моркви по-корейськи, з яйцями та сиром "косичка".
Інгредієнти:
- морква по-корейськи 200 г
- кукурудза 1 банка
- сир "косичка" 100 г
- майонез
- 4 яйця
Спосіб приготування:
1. Сир наріжте дрібними кубиками, додайте моркву, варені яйця та кукурудзу, заправте майонезом, перемішайте.
При подачі додайте сухарики!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Морква по-корейськи нашвидкуруч
- Салат із серцем та корейською морквою
- Мариновані баклажани з морквою та оцтом