Смачніше, ніж "Мімоза", "Шуба" та олів'є: ситний салат з корейської моркви та сиру "косичка"
Смачніше, ніж "Мімоза", "Шуба" та олів'є: ситний салат з корейської моркви та сиру "косичка"

Смачніше, ніж "Мімоза", "Шуба" та олів'є: ситний салат з корейської моркви та сиру "косичка"

Морква по-корейськи може бути як окремою закускою, так і основою для приготування салатів. До того ж вона добре поєднується з вареними яйцями, крабовими паличками, сиром.

Смачний салат із моркви

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та ситного салату з моркви по-корейськи, з яйцями та сиром "косичка".

Рецепт салату

Інгредієнти:

  • морква по-корейськи 200 г
  • кукурудза 1 банка
  • сир "косичка" 100 г
  • майонез
  • 4 яйця

Спосіб приготування:

1. Сир наріжте дрібними кубиками, додайте моркву, варені яйця та кукурудзу, заправте майонезом, перемішайте.

Інгредієнти для салату

При подачі додайте сухарики!

Готовий салат

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Морква по-корейськи нашвидкуруч
  • Салат із серцем та корейською морквою
  • Мариновані баклажани з морквою та оцтом
Джерело матеріала
loader
loader