Варена кукурудза – одна з найсмачніших літніх страв, яку можна їсти на перекус і навіть замість вечері. Дуже важливо – вибирати молоду, соковиту кукурудзу. Варто зазначити, що готувати її можна в каструлі та в духовці.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної вареної кукурудзи, яка готується всього 5 хвилин.
Інгредієнти:
- кукурудза
- сіль
- вершкове масло
- спеції
Спосіб приготування:
1. Очистіть кукурудзу, перекладіть у каструлю і залийте водою.
2. Доведіть до кипіння та варіть рівно 5 хвилин.
Після цього можна змастити вершковим маслом, додати копчену паприку і посолити!
Також на OBOZ.UA повідомлялося, як приготувати ситні деруны із кабачка для перекусу.