Трубочки з лаваша з сирною начинкою: хрумка і легка страва
Трубочки з лаваша з сирною начинкою: хрумка і легка страва

Трубочки з лаваша з сирною начинкою: хрумка і легка страва

Трубочки з лаваша з сирною начинкою – це страва, що ідеально підійде як для сніданку, так і для перекусу. А завдяки своїй компактній формі та легкості споживання, її також можна брати з собою в дорогу.

Фудблогерка з ніком cook with me at home в Instagram показала, як приготувати трубочки з лаваша. Вона також розповіла, який сир найкраще використовувати для цієї страви та, що ще додати до начинки, щоб смак страви вийшов незабутнім.

Трубочки з лаваша з сирною начинкою: хрумка і легка страва

Інгредієнти

  • Лаваш – 1-2 шт
  • Сир – 180 гр
  • Варені яйця – 5 шт
  • Кріп
  • Петрушка
  • Зелена цибуля
  • Сметана – 2-3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Масло гхі – для обсмажування

Спосіб приготування

1. Сир та варені яйця натираємо на великій терці.

2. Додаємо спеції, посічену зелень та сметану.

Трубочки з лаваша з сирною начинкою: хрумка і легка страва

3. Лаваш розрізаємо на прямокутники.

4. Начинку загортаємо в лаваш у вигляді трубочки.

5. Обсмажуємо з двох сторін на розігрітому маслі до хрумкої скоринки. Нагрів повинен бути дещо вище середнього.

Трубочки з лаваша з сирною начинкою: хрумка і легка страва

6. Викладаємо трубочки на паперовий рушник.

Трубочки з лаваша з сирною начинкою: хрумка і легка страва

7. Подаємо до столу гарячими. Але і у холодному вигляді вони також чудово смакують.

На OBOZ.UA є й інші рецепти страв з лаваша:

  • Вертута з лаваша
  • Мімоза в лаваші
  • Фалафель в лаваші
Джерело матеріала
loader
loader