Три пари знаків зодіаку постійно сваряться у стосунках: кому не судилося бути разом
Три пари знаків зодіаку постійно сваряться у стосунках: кому не судилося бути разом

Три пари знаків зодіаку постійно сваряться у стосунках: кому не судилося бути разом

Якщо ви ніяк не можете налагодити стосунки і постійно сваритесь із партнером, причина може полягати не в тому, що ви – погані люди. А у несумісності ваших знаків зодіаку.

Як стверджують астрологи, коли справа доходить до астрологічної сумісності у відносинах, неможливо дати однозначну оцінку того, які пари будуть складатися, а які ні, ґрунтуючись лише на сонячних знаках. Існує цілий перелік додаткових аспектів, які роблять свій вагомий внесок у загальну картину. Але почати можна саме із сумісності ваших знаків. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, для яких пар побудова стосунків буде найважчим завданням.

Овен та Скорпіон

Вогненний Овен і різкий Скорпіон, можливо, не завжди сходяться в поглядах, але вони мають дещо спільне: їхня правляча планета – Марс. Це небесне тіло є космічним правителем пристрасті, агресії та захисту, тому його войовничий вплив як на Овна, так і на Скорпіона дозволяє їм успішно протистояти тиску одне одного. Але він також призводить до вибухових сварок між представниками цих знаків.

Овни, як правило, запальні і швидко виходять із себе, в той час як Скорпіони зазвичай довго розмірковують і дозволяють своїй люті накопичуватися під поверхнею, поки вона не вирветься назовні. Хоча обидва знаки однаково готові захищати свою територію, вони роблять це по-різному — і їхній стиль боротьби з гнівом може викликати у партнера роздратування. Плюсом таких стосунків завжди є надзвичайно пристрасний секс.

Телець та Стрілець

Тельці – дуже приземлені люди, які люблять рухатися у своєму власному темпі та пишаються своєю надійністю. Їм на противагу Стрільці люблять робити все швидко, миттєво переходячи від однієї справи до іншої. Хоча ці два знаки, безумовно, можуть порозумітися, їх відмінності часто стають джерелом величезних розчарувань, що може призвести до серйозних розбіжностей.

Ревна потреба Стрільця у свободі та постійній стимуляції може змусити Тельця відчувати себе невпевнено та втомлено, оскільки вони частіше хочуть насолоджуватися більш повільним темпом життя зі смакуванням чуттєвих насолод. Тим часом, пристрасний Стрілець може почуватися пригніченим через схильність Тільця до домосідства – йому бракуватиме веселощів та спонтанності. На жаль, жоден із знаків не хоче сильно йти на компроміс — Телець дуже упертий, а Стрілець буває аж занадто самовпевненим. Тож це безперечно може призвести до гарячих суперечок при спробі розібратися в нюансах стосунків.

Рак та Водолій

Коли Рак і Водолій вирішать поєднатися, їм доведеться подолати безліч перешкод, оскільки ці знаки – водний та повітряний – дуже різні. А ще ці два знаки різнять абсолютно несумісні потреби у стосунках.

Рак — один із найдбайливіших і найчутливіших представників зодіаку, і підтримка емоційної близькості для нього дуже важлива. Але повітряні Водолії, як правило, набагато більш відсторонені, зазвичай вони дивляться на життя з більш об'єктивної та безпристрасної точки зору. Це може викликати у парі відчуття відчуженості. Деяких Водоліїв може збивати з пантелику емоційність Раків, через що вони починають вибудовувати комфортнішу дистанцію або дратуватись. Тим часом, Раки можуть почуватися по-справжньому скривдженими і розчарованими через те, що вони відчувають брак відкритості чи чутливості у Водоліїв. У відповідь на це Рак може стати примхливим чи проявляти пасивну агресію.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найбільш бунтівні знаки зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader