«Укренерго» заявила про пом’якшення відключень у 10 областях
«Укренерго» заявила про пом’якшення відключень у 10 областях

«Укренерго» заявила про пом’якшення відключень у 10 областях

Вдень у вівторок, 23 липня, завдяки активізації роботи СЕС до 14:00 скасовується одна черга відключень у 10 областях. Про це повідомили в «Укренерго».

Пом’якшення буде задіяно у Львівській, Закарпатській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській, Миколаївській і Херсонській областях. Після  14-ї і до кінця доби діятимуть три черги відключень, додали в компанії.

Вночі росіяни атакували енергооб’єкт у північному регіоні. Через це знеструмлювались побутові та промислові споживачі в окремих районах Сумської та Чернігівської областей. На ранок залишаються без енергопостачання близько 25 тисяч побутових споживачів у Сумській області. Тривають аварійно-відновлювальні роботи.

  • 22 липня стало відомо, що поки вся Україна сиділа без світла по 13-15 годин на добу, у  Житомирі розпорядження Укренерго на застосування графіків відключень не виконували.  
  • 19 липня Держенергонагляд повідомив про проведення перевірок застосування ГПВ у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській та Одеській областях. 
Джерело матеріала
loader
loader