Вихідні в Україні будуть сухими та сонячними
Вихідні в Україні будуть сухими та сонячними

Вихідні в Україні будуть сухими та сонячними

У вихідні в Україні прогнозують теплу та сонячну погоду. Температура повітря вночі очікується +8+13 градусів, у денні передбачається +24+27, у навколокарпатських областях буде  +19+23 градуси. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Вітер буде східного та північно-східного напрямків, помірний чи невеликий. Хіба що у суботу на півдні місцями можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

- У Києві поки що ніяких дощів не видно, аж орієнтовно 27-28 вересня. Вітер також слабкий або помірний, північно-східний. Перейде на південно-східний та посилиться до 15-18 метрів за секунду 25 вересня. Температура повітря в суботу та неділю у Києві очікується близько +25 градусів, - йдеться у дописі.

  • 16 вересня у Києві метеорологи зафіксували черговий температурний рекорд місяця. Тієї ночі у столиці мінімальна температура повітря виявилась найвищою для цього дня, адже вона не опустилася нижче 17,5°С. 
  • 20 вересня у Польщі через повінь розширили зону стихійного лиха, додаючи до нього чергові чотири повіти у Нижньосілезькому воєводстві на південному заході країни: Болеславецький, Яворський, Легніцький і Злоторийський.
Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader