Іспанія – Франція: всі подробиці матчу 1/2 фіналу Євро-2024
Іспанія – Франція: всі подробиці матчу 1/2 фіналу Євро-2024

Іспанія – Франція: всі подробиці матчу 1/2 фіналу Євро-2024

На чемпіонаті Європи з футболу, який у ці дні проходить у Німеччині, залишилося зіграти лише три матчі. Збірні Іспанії та Франції у вівторок, 9 липня, визначать першого фіналіста турніру, який найближчої неділі посперечається за золоті медалі першості.

Зустріч прийме стадіон "Арена Мюнхен". OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Іспанія – Франція. Початок гри – о 22:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ ІСПАНІЯ – ФРАНЦІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

Іспанія – Франція: всі подробиці матчу 1/2 фіналу Євро-2024

Крім того, ефір із Мюнхена безкоштовно організовують регіональні канали "Суспільного", доступні у цифровому ефірному телебаченні T2.

ПРОГНОЗ НА ІСПАНІЯ – ФРАНЦІЯ

Фаворитами протистояння з незначною перевагою є іспанські футболісти. Ставки на їхню перемогу в основні 90 хвилин ігрового часу приймаються з коефіцієнтом 2,75. Нічия оцінюється котируванням 2,80. А показники на успіх французької збірної досягають рівня 3,00.

СУДДІ НА ІСПАНІЯ – ФРАНЦІЯ

Обслуговувати зустріч довірили бригаді арбітрів зі Словенії, яку очолює Славко Вінчич. Допомагатимуть йому лайнсмени Томаж Кланчник та Андраж Ковачич. Роль четвертого рефері виконає Іван Кружляк із Словаччини.

Іспанія – Франція: всі подробиці матчу 1/2 фіналу Євро-2024

Також на грі буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Нейц Кайтазович.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Луїс де ла Фуенте, головний тренер збірної Іспанії:

– Завжди можна стати кращим. Я дотримуюсь цієї думки. До останнього дня свого життя можна вдосконалюватись. Якщо почати із захисту, то і тут є що покращувати. Ми найкращі у світі з пресингу, але потрібно ще краще координувати дії, бути згуртованішими. В атакуючій фазі наша швидкість іноді призводить до поспішних дій.

Іспанія – Франція: всі подробиці матчу 1/2 фіналу Євро-2024

Дідьє Дешам, головний тренер збірної Франції:

– Збірна Іспанії досі показувала на цьому Євро найякісніший футбол. Вони вражають своєю грою у кожному матчі. Усі іспанські команди гарні у півзахисті. Вони вміють контролювати перебіг гри. Півзахист іспанців дуже сильний, особливо з Родрі.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Іспанія: Унай Сімон – Навас, Начо, Ляпорт, Кукурелья – Ольмо, Родрі, Фабіан Руїс – Ямаль, Мората, Вільямс

Франція: Меньян – Кюнде, Саліба, Упамекано, Ернандес – Канте, Чуамені, Камавінга, Грізманн – Коло-Муані, Мбаппе

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Команди зустрічалися 36 разів – Франція здобула 13 перемог, а Франція – 16. Востаннє суперники грали у фіналі Ліги націй-2020/21. Тоді "галльські півні", пропустивши першими, зуміли вирвати трофей із рук опонентів.

Як повідомляв OBOZ.UA, чвертьфінальний матч чемпіонату Європи з футболу між збірними Іспанії та Німеччини приніс історичний результат.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader