Шок і гнів, – Віталій Козловський емоційно прокоментував скандал з ветеринаром в Одесі
Шок і гнів, – Віталій Козловський емоційно прокоментував скандал з ветеринаром в Одесі

Шок і гнів, – Віталій Козловський емоційно прокоментував скандал з ветеринаром в Одесі

Він поділився своїми думками про скандал. Крім того, артист висловився про те, яке покарання слід винести винуватцю.

Віталій Козловський вважає, що Вадима Шевеленка, який вилаяв ветерана війни, слід самого відправити на передову, аби він на власному досвіді дізнався, що це таке.

Шок і гнів від того, що сталося… Як таке може бути у країні, що воює? Хіба просто відкупитися це достатньо за таку неповагу до військового? Хіба це достатньо для того, хто живе і заробляє гроші, поки хтось кладе своє життя і здоров'я? Чи не справедливіше, щоб після такого вчинку цей "диванний агресор" сам відправився туди, де ветеран втратив здоров'я. Щоб пережив те, що пережив він. Щоб сам взнав смак пороху, поту і крові. Можливо, лише тоді розкаяння було б щирим. Поважайте військових,
– наголосив виконавець.

Що відомо про скандал з ветеринаром

  • Вранці 3 липня під час прийому ветеринар Олексій Притула попросив власника собаки Вадима Шевеленка повернути свого улюбленця до нього обличчям. Господар, однак, сказав ветеринару встати й самому оглянути тварину.
  • Ситуація загострилася, коли Олексій повернувся, щоб показати протези. Власник собаки відреагував агресивно, вилаявши ветеринара і різко вийшовши з кабінету.
  • Після інциденту депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко оприлюднив відео, на якому Вадим Шевеленко особисто попросив вибачення перед Олексієм Притулою. Власник тварини заявив, що неправильно зрозумів наміри лікаря.
  • Правоохоронці згодом повідомили "Суспільному", що на Шевеленка складено протокол про адміністративне правопорушення за його поведінку стосовно ветеринара.
Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader