Такий пиріг на тісті філо з грушею та сиром брі стане чудовим доповненням до чаю або ідеальним швидким перекусом. До того ж, вам не доведеться нічого вимішувати, тому ви впораєтесь з такою стравою дуже швидко. Тісто філо можна придбати в будь-якому магазині.
Ідея приготування пирога з грушею та сиром брі на тісті філо опублікована на кулінарній сторінці фітнес-тренерки Марини Боржемської (borzhemsky healthy food) в Instagram. Обов'язково додайте зверху мед.
Інгредієнти:
- тісто філо – 1 упаковка
- масло вершкове – 100 г
- груша (соковита, стигла) – 1-2 шт.
- сир брі – 1-2 упаковки
Інгредієнти для заливки:
- яйця – 2 шт.
- вершки 20% – 200 мл.
- сіль – дрібка
- чебрець свіжий або сушений
Спосіб приготування:
1. Тісто добре розморозити і обережно згорнути гармошкою.
2. Викласти на деко.
3. Полити розтопленим вершковим маслом.
4. Нарізати грушу, сир брі, викласти все між тістом, довільно.
5. Збити 2 яйця з вершками, посолити і полити пиріг.
6. Запікати в розігрітій духовці за температури 180 градусів близько 20 хвилин.
7. Готовий пиріг можна полити медом.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Сирники з грушею
- Салат із грушею і куркою
- Салат з грушею і сиром