Вишневе варення – одне з найсмачніших заготовок на зиму. Готувати його можна, додаючи й інші ягоди, наприклад, малину, смородину, ожину.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, ароматного та густого вишневого варення.
Інгредієнти:
- вишні – 1 кг
- цукор – 4 склянки
Спосіб приготування:
1. До вишні додайте склянку цукру і поставте на вогонь, як закипить – варіть 5 хвилин на сильному вогні, потім всипте склянку цукру і варіть, постійно помішуючи.
2. Далі всипте ще одну склянку цукру і варіть, потім ще одну і доведіть до кипіння, варіть ще 5 хвилин.
Гаряче варення розлийте в банки та законсервуйте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Варення з м'яти
- Варення з кульбаб
- Варення з інжиру