Смачніше за звичайні: швидкий рецепт кабачкових оладок із сиром, зеленню та морквою
Смачніше за звичайні: швидкий рецепт кабачкових оладок із сиром, зеленню та морквою

Смачніше за звичайні: швидкий рецепт кабачкових оладок із сиром, зеленню та морквою

Кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина поділилася рецептом смачнющих кабачкових оладок із сиром, зеленню та морквою.

"Такі ми їли в Туреччині, коли там відпочивали, тому і назвала я їх - турецькими", – додала кулінар. ⠀

Для приготування таких кабачкових оладок нам знадобляться:

  • кабачки - 2-3 шт.
  • бринза (або молодий сир типу адигейського) - 150 г
  • морква - 1-2 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • пучок свіжої зелені (кріп, петрушка)
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 3-5 ст.л.
  • мелений перець

Кабачки та сир натираємо на крупній тертці, а моркву та часник – на дрібній. Дрібно нарізаємо зелень.

Змішуємо кабачки, сир, моркву, часник, зелень, додаємо яйця, борошно та перець і перемішуємо все до однорідності

"Оскільки бринза солона, тісто не вимагає додаткової солі, але краще спробувати, може і знадобиться трошки", – відзначила Тетяна Юшина.

Готуємо кабачкові оладки на розігрітій пательні з олією, викладаючи тісто ложкою. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки та готовності.

Подавати кабачкові оладки кулінар радить зі сметаною або йогуртом.

Підписники в коментарях уточнили, що тим, хто не їсть смажене, сміливо можна запікати кабачкові оладки в духовці: "Деко застелити пергаментом, викласти оладки та запекти при 180 градусах. Теж виходить дуже смачно".

Останні новини України:

Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт легкого десерту з полуницею.

Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.

Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader