Смажені макарони з цибулею, сосисками та томатним соусом: рецепт страви для вечері
Смажені макарони з цибулею, сосисками та томатним соусом: рецепт страви для вечері

Смажені макарони з цибулею, сосисками та томатним соусом: рецепт страви для вечері

Макарони можна використовувати для приготування смачних та ситних салатів, супів, а також їх можна просто їсти із сиром, м'ясним фаршем, овочами.

Як смачно приготувати макарони

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, ситних макаронів з сосисками, сиром та томатною пастою.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 400 г сирих макаронів
  • 5 сосисок
  • 1 цибулина
  • масло
  • гаряча вода, щоб покривала макарони на 0.5 см
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • сіль, перець за смаком
  • натертий твердий сир
  • зелень

Спосіб приготування:

1. Сирі макарони обсмажте на олії. Коли будуть золотистого кольору – додайте цибулю, сосиски і смажте ще 2-4 хвилини.

Приготування макаронів

2. Після цього залийте гарячою водою так, щоб вона покривала макарони на 0,5 см. Додайте спеції, томатну пасту та перемішайте.

Томатний соус

3. Готуйте під кришкою на повільному вогні до готовності макаронів.

Готову страву викладіть на тарілку, посипте сиром та зеленню!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Макарони по-флотськи з тушонкою
  • Макарони у сирному соусі
  • Макарони у вершково-сирному соусі на сковороді.
Джерело матеріала
loader
loader