Сира морква – дуже корисний і цінний овоч, в якому дуже багато вітамінів і мікроелементів, які необхідні організму. Фахівці рекомендують її їсти саме у сирому вигляді, додаючи до салатів та закусок.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та ситного салату зі свіжої моркви, з твердим сиром та часником.
Інгредієнти:
- 100 г твердого сиру
- 2-3 моркви
- 3 ст л майонезу
- 2-3 зубчики часнику
Спосіб приготування:
1. Натріть моркву та сир.
2. Додайте майонез, тертий часник, перемішайте і можна їсти.
3. Готовий салат викладіть на блюдо за допомогою форми та поставте в холодильник!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Морква по-корейськи нашвидкуруч
- Салат із серцем та корейською морквою
- Салат з корейською морквою, куркою та грибами
Результат на мільйон: для чого француженки кидають пральний порошок в унітаз
GlavRed
Повний список хвороб, які точно звільняють від мобілізації
24tv
Який хліб найкорисніший: його треба їсти для схуднення та зниження цукру в крові
TSN
Експерти назвали 5 найкращих чаїв, які допоможуть поліпшити рівень цукру в крові
24tv
Як яйця можуть покращити когнітивні функції
360ua.news
Страх перед неминучим: медсестра розповіла про те, що відбувається з тілом після смерті
Фокус
Перловка буде ароматною, соковитою й ніжною: секрет приготування криється в перших кроках
TSN