Український кулінарний блогер Алекс Міль на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати неймовірно смачні шоколадні налисники з сиром і вишнею.
Для млинців нам знадобляться такі інгредієнти:
- молоко (тепле) - 500 г
- борошно - 225 г
- вершкове масло - 40 г
- какао-порошок - 40 г
- яйця - 3 шт.
- цукор - 40 г
- ванільний цукор - 10 г
- сіль - дрібка
Для вишневої начинки:
- вишні без кісточок - 400 г
- цукор - 2 ст.л.
- крохмаль - 2 ст.л.
Для сирної начинки:
- сир кисломолочний - 350 г
- цукрова пудра - 2 ст.л.
- ванільний цукор - 1 ст.л.
- вершки або сметана - 50 г
В мисці змішуємо яйця, цукор, ванільний цукор, дрібку солі та вимішуємо віничком до однорідності. Далі додаємо половину молока та поступово всипаємо борошно з просіяним какао, вимішуючи все віничком, щоб не було грудочок.
У кінці додаємо до тіста розтоплене вершкове масло та молоко, що залишилося, та добре все вимішуємо.
"Рецепт настільки ідеальний, що виходить навіть перший млинець", – радить кулінар.
Смажимо шоколадні млинці на розігрітій пательні на середньому вогні приблизно 1,5-2 хвилини з одного боку, а потім перевертаємо та смажимо ще 15-30 секунд з другого боку.
Щоб приготувати вишневу начинку, до розморожених вишень додаємо цукор і крохмаль, проварюємо на малому вогні до загустіння та даємо повністю охолонути. Щоб приготувати сирну начинку, просто перебиваємо блендером до однорідності сир із вершками, цукром і ваніллю.
"На один млинець викладіть дві начинки, ідеально красиво буде, якщо викласти їх з допомогою кулінарного мішка. Підгинаємо краї і скручуємо млинець - і можна подавати", – додав кулінар.
Останні новини України:
Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.