Найсвіжіший і найхрусткіший: рецепт салату "Весняний"
Найсвіжіший і найхрусткіший: рецепт салату "Весняний"

Найсвіжіший і найхрусткіший: рецепт салату "Весняний"

На приготування цього салату у вас піде не більше 15 хвилин. А результат буде приголомшливим.

Як і "Мімоза", салат "Весняний" придумали десятиліття тому, поєднавши найпростіші та найдоступніші сезонні продукти. Тепер його, звичайно, можна готувати не тільки навесні. І він чудово підійде до шашлику, або як самостійна страва на вечерю, якщо не хочеться нічого готувати. Фокус розповість, як приготувати салат "Весняний".

Салат "Весняний"

Інгредієнти:

  • три яйця;
  • редиска — 200 г;
  • огірки — 200 г;
  • зелена цибуля, кріп, сметана, сіль.

Яйця потрібно відварити круто. Покладіть їх у киплячу воду і варіть 11 хвилин. Потім перекладіть у холодну воду й охолодіть.

Огірки наріжте тонкими кружечками, як і редиску. Вибирайте соковиту, міцну та хрустку.

Яйця натріть на крупній тертці. Цибулю дрібно наріжте, як і кріп. Змішайте все у великому салатнику. І заправте сметаною. Посоліть і можете поперчити, якщо любите. Сметану можна замінити на несолодкий йогурт, так вийде менш калорійно.

Читайте також:

Літо на столі: рецепт легкого салату з полуницею та моцарелою

Найпростіший картопляний салат: як приготувати холодний і ситний гарнір на вечерю

Салат "Дон Жуан": рецепт дивовижно смачного салату

Джерело матеріала
loader
loader